Wielkopolski Związek Lekkiej Atletyki ogłasza konkurs na stanowisko Koordynatora Wojewódzkiego programu „Lekkoatletyka dla każdego”.

Kandydatury wraz z CV oraz listem motywacyjnym z załączonym zdjęciem można nadsyłać tylko drogą elektroniczną (w formacie doc lub pdf) na adres email: wzla@pzla.pl

Termin nadsyłania dokumentów: 19 grudnia 2015 – 28 grudnia 2015.

W dniu 30 grudnia Wielkopolski Związek Lekkiej Atletyki przekaże wyselekcjonowanym kandydatom/kandydatkom informację o dalszym etapie rekrutacji.

Objęcie roli Koordynatora nastąpi od 1 stycznia 2016. Warunki finansowe określone zostaną wg programu PZLA.

Od kandydatów oczekuje się (należy zawrzeć w CV i liście motywacyjnym):

• wykształcenie wyższe magisterskie

• dyplom menedżera sportu względnie trenera lekkiej atletyki / instruktora lekkiej atletyki

• udokumentowane doświadczenie pracy z zasobami ludzkimi na stanowisku kierowniczym (preferowane 3 lata stażu),

• doświadczenie w organizowaniu imprez lekkoatletycznych rangi ogólnopolskiej, względnie wojewódzkiej, mile widziane doświadczenie organizacji imprez lekkoatletycznych międzynarodowych.

• gotowość i dyspozycyjność w biurze WZLA w wymiarze do 1/3 etatu

• znajomość ustawy o sporcie, przepisów LA

Warunek niezbędny:

Znajomość programu „Lekkoatletyka dla każdego” w tym: założenia programu, struktura programu, znajomość głównych dokumentów pracy w programie.

Dodatkowe umiejętności: obsługa komputera, ksero, fax, bardzo dobra znajomość programów: Windows, Excel, Word, poczta elektroniczna, Power Point, mile widziane prawo jazdy kategorii B, umiejętność zarządzania zasobami ludzkimi, umiejętność zarządzania projektami, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w stresie i pod presją czasu, wysoka kultura osobista oraz umiejętność prowadzenia strony internetowej bądź fanpage,

ZOSTAW ODPOWIEDŹ